033 47 67 797

tot 21 uur bereikbaar

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontdek onze Showroom

In onze showroom begeef je je al snel in een rustige en ontspannen sfeer, ondanks de grote ruime opstelling van alle kwaliteitsproducten ( bedden, boxsprings, matrassen en kasten) zal de winkel knus en gezellig overkomen.  Het personeel is aardig, gezellig maar toch professioneel. Ze zullen u te woord staan en adviseren in dat waar u naar zoek bent. Een uitleg en advies zullen aan ze tafel doornemen en uiteraard probeert u de materialen en voelt u waar u zich lekker en fijn bij voelt.

 

De nieuwste collectie staat voor u klaar in een showroom van wel 1350m2. De grootste showroom van Midden Nederland met per merk minimaal vijf modellen of meer op de vloer. Daar showen wij niet alleen de laatste modellen, maar u kunt ze daadwerkelijk testen en ervaren. De kwaliteit staat bij Truste voorop. Merken als; Vi-spring, Carpe Diem, Kuperus, Pullman, Avek, Tempur en Swissflex zie je maar zelden onder een dak. Daarom kunnen wij altijd een geschikte combinatie voor u samen stellen en direct laten ervaren.

 

Op de bovenste etage treft u naast bedden ook maatwerkkasten van onze Italiaanse leverancier Novamobili. Hiermee is niks te gek. Verlichting in de staanders van de kast, broekenrekken en op kleur gespoten van uw muren, het kan allemaal. In een ontspannen ruimte presenteren wij de kasten en maken wij een mooie tekening in 3d op de pc.

Uiteraard alles onder genot van een kopje kwaliteitskoffie!

Meer dan 10 jaar tevreden klanten

De hoogste kwaliteit, vakkundig advies en tevreden klanten. Dat zijn de kernwaarden van Truste Slaapcomfort uit Amersfoort. Wij zien graag dat klanten tevreden onze showroom verlaten om vervolgens minstens zo tevreden terug te komen! En dit waarderen onze klanten, want zij geven ons gemiddeld bijna 5 van de 5 mogelijke sterren wanneer ze ons beoordelen! Lees meer over onze service en kwaliteit.

 

Truste Slaapcomfort is uw betrouwbare partner bij het kiezen van een geschikt bed, matras, beddengoed en slaapkamermeubilair. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen door middel van een eerlijk en deskundig advies. Daarom vindt u bij ons alle topmerken onder één dak. Wij garanderen u er alles aan te doen om u een goede nachtrust te bezorgen!

Alle Top merken onder één dak

Als beddenspecialist weten wij hoe belangrijk het is dat u slaapt op een kwalitatief goed slaapsysteem. De topmerken vind u bij Truste Slaapcomfort onder één dak, zoals: Carpe DiemVispringPullmanEastborn en meer. Topmerken met de hoogste kwaliteit waarbij u jarenlang plezier van heeft. Kom vrijblijvend langs onze showroom en ervaar onze unieke collectie bedden en boxsprings. U bent van harte welkom om te komen proefliggen in onze beddenwinkel en u uitgebreid te laten adviseren door een van onze experts.

Vorige
Volgende

Bezoek onze showroom!

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Een bezoek aan de 1.000m2 ruime showroom zal u doen verrassen!

Afspraak maken - Donker
Tijd

Afspraak vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies
Tijd
Kunnen wij je helpen?