033 47 67 797

tot 21 uur bereikbaar

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mrs.Me

Mrs.Me

is een toonaangevend home couture merk met een moderne, internationale stijl. Mrs.Me biedt home couture-collecties voor de lounge en de slaapkamer en ontwerpt ook op maat gemaakt fijn linnengoed voor hotels, jachten en privéwoningen.

Het bedrijf is in 2003 opgericht door ontwerper en creatief directeur Lianne Ernst en is gevestigd in Amsterdam.

Collecties home couture

De kracht van Mrs.Me collectie is de synergie tussen de producten. Alle items zijn op elkaar afgestemd; de unieke spreien, sierkussens en plaids passen perfect bij de verfijnde dekbedovertrekken. Samen vormen ze een complete setting voor slaap- en/of woonkamer.
De liefde voor mode en het vakmanschap van couture is zichtbaar in de vormgeving, de afwerking en de bijzondere materiaalkeuze van de producten. De dekbedsets zijn verkrijgbaar in zowel in katoen percale als katoen satijn en in 200, 300, 500 en 600 thread count. Voor spreien, kussens en plaids selecteert Mrs.Me innovatieve materialen met geraffineerde texturen en comfortabele eigenschappen. Geïnspireerd door de dynamiek van het modeseizoen wordt de collectie tweemaal per jaar aangevuld met nieuwe ontwerpen.
Mrs.Me home couture wordt wereldwijd verkocht in exclusieve woonwinkels en speciaalzaken in interieurdesign, slaapkamers en bedtextiel. Ook online zijn de producten te verkrijgen.

Custom Made op maat gemaakt

In samenwerking met interieurarchitecten ontwikkelt Mrs.Me op maat gemaakte textielproducten voor onder meer hotels, zeil- en motorjachten, openbare ruimtes en woonhuizen.
Mrs.Me staat bekend om haar exclusieve ontwerpen voor de slaapkamer, badkamer, lounges en eetkamers, die tot in detail worden afgestemd op de wensen en persoonlijke stijl van de opdrachtgever. Zowel kleine als complete collecties worden exclusief in opdracht geproduceerd.

Selectie van onze Mrs.Me producten

Afspraak vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies
Tijd
Kunnen wij je helpen?